link naar Akidia uitvaartkisten

Akidia

AkidiA is ontstaan vanuit een meubelfabriek en onze specialiteit is het leveren van milieuverantwoorde uitvaartkisten van massief hout en gevlochten materialen. Wij leveren bewust geen standaard spaanplaat-fineer kist, maar hebben in de plaats daarvan een milieuverantwoorde massief houten kist tegen een vergelijkbare prijs.
Tevens bieden wij kisten aan van populierenhout, eikenhout, beukenhout, naaldhout en gevlochten materialen zoals bamboe en wilgentenen.

Bezoek website
Link naar Bios-urn.nl

Bios

De Bios Urn™ is een biologisch afbreekbare urn die speciaal ontworpen is om uit de as van uw dierbare een boom, struik of plant te laten groeien. De as, de voedingsbodem, en de zaailing groeien samen uit tot een herinneringsboom. Een tastbare herinnering aan uw geliefde.

Bezoek website
link naar uitvaarbloemist Rotterdam

Uitvaartbloemist Rotterdam

Uitvaartbloemist Rotterdam is de specialist in uitvaartbloemen in de regio Rotterdam. Wij leveren rouwbloemen en rouwboeketten in een groot deel van Zuid-Holland. In ons atelier werken wij vanuit een persoonlijke benadering aan rouwbloemwerk

Bezoek website

De slimste uitvaart software

FuneralView uitvaartsoftware biedt de mogelijkheid om ONLINE uw uitvaartdossiers te maken, te beheren, te factureren, en om allerlei eigen formulieren te koppelen.

Of u nu ‘s nachts een melding aanneemt op uw smartphone of bij de familie zit met een tablet in alle situaties heeft u direct uw uitvaartadministratie bij de hand.

FuneralView heeft een aantrekkelijk design en kunt u gemakkelijk zelf inrichten

Bezoek website

Straver Mobility Group

Straver Mobility is specialized in high-quality passenger mobility throughout the Netherlands. With more than 50 years of experience, a very well maintained fleet – over 70 vehicles; modern cars and limousines as well as oldtimers – and a dedicated team of more than 100 employees, Straver Mobility offers a wide range of transportation services such as business travel, taxi and express services, ceremonial transportation and facility services.

Bezoek website
link naar Vlaardingen24

Vlaardingen 24

Vlaardingen24 is in vier jaar tijd uitgegroeid tot hét medium van de haringstad. Met inmiddels ruim 60.000 unieke bezoekers per maand is een bereik gecreëerd dat in Vlaardingen niet geëvenaard wordt. Maar eigenlijk zijn we meer dan dat. We zijn een online community waarvan Vlaardingers uit alle hoeken van de stad deel uitmaken. Vlaardingen24, partner van Melati uitvaartzorg

Bezoek website

WeBuildIt

Wij zien graag kwaliteitswebsites die zich terugverdienen voor de ondernemer. Daarom bouwen wij onze websites geheel naar het bedrijf, de bedrijfsboodschap en de klanten/consumenten. Wij leveren gebruiksvriendelijke websites waarin het bedrijf op gebied van uitstraling en boodschap in één oogopslag te herkennen is.

Bezoek website
Call Now Button