Uitvaartplan

Laat uw naasten niet onwetend achter over de wensen die u heeft over uw afscheid. Leg deze vast. Wij komen graag naar u toe om samen een uitvaartplan en eventueel een wilsbeschikking te maken.

Een compleet verzorgde uitvaart

Een klein en ingetogen afscheid thuis of meer groots als dat past bij jou of je dierbare en zijn of haar leven? Wij begeleiden en verzorgen deze uitvaart. Wij begeleiden verzorgen elke stap vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart. Onze gediplomeerde uitvaartplanners werken ondersteunend en vanuit hun hart. Zij zullen er alles aan doen om er samen met u een mooi afscheid van te maken.

Zelf regelen

De uitvaart (deels) zelf organiseren? Dat kan uiteraard ook. Neem dan contact met ons op over het zelf regelen of deelbegeleiding bij onderdelen van de uitvaart. De diensten/producten zoals hieronder afgebeeld kunnen ook afzonderlijk door ons geleverd worden. Wij kunnen hierin heel flexibel zijn, en denken graag met u mee.

Onze tarieven

Uitvaartplanner

Van het moment dat u ons belt tot na de uitvaart staat onze uitvaartplanner voor u klaar met advies en assistentie. Hij of zij zal er alles aan doen om samen te zorgen voor een mooi afscheid.

Rouwvervoer

Wij bieden een ruime keuze in staatsievervoer. Een klassieke rouwauto in zwart, grijs, rood of blauw. Maar ook een rouwmini, een rouwTesla,  een rouwkoets of een rouwmotor met zijspan. Er is daarin heel veel mogelijk.

Rouwkaarten

Rouwkaarten zullen al snel verstuurd moeten worden, wij hebben een ruime keuze aan rouwkaarten en voorbeelden van teksten om je op weg te helpen en maken altijd eerst een proefdruk die wij laten zien

Melati uitvaartkist

Uitvaartkisten

UitvaartKisten zijn er echt in alle soorten en maten, wij helpen je graag hierbij een keuze te maken

Melati uitvaartkist met bloemstuk

Rouwbloemen

Een bescheiden boeket, of een kist bedekkend bloemstuk met de door jou gekozen bloemen en kleuren. ook hierbij kunnen wij  helpen.

Herdenkingsmonument

Wij adviseren u bij de keuze en begeleiden het traject van aankoop tot plaatsing van het monument.

Bijzondere wensen

Duiven, (wens)ballonnen of andere bijzondere wensen voor de uitvaart? Vraag ernaar! Er is meer mogelijk dan u denkt en wij zullen er alles aan doen om deze wenzen, waar mogelijk, te realiseren.

Live uitvaartmuziek

Een favoriet instrument of muziekstuk live gespeeld op de uitvaart? Ook hierin kan veel, vraag ernaar.

Call Now Button