Vrijblijvend gesprek

Wij begrijpen heel goed dat onderwerpen zoals het regelen van een uitvaart lastig kunnen zijn om te bespreken. Maar soms loopt het leven anders dan gedacht. Dan kan het waardevol zijn om alvast uw uitvaartwensen vast te laten leggen. Wij komen dan graag ​vrijblijvend  bij u langs om u hierbij te helpen. Alle aspecten van de uitvaart kunnen worden doorgenomen. Soms willen mensen graag dat hun familie er ook bij is, zodat deze ook weten wat de wensen zijn. Zij hebben vaak ook hun vragen of ideeën over de uitvaart.

Graag denken wij met u mee over uw uitvaart of die van een naaste, om u een uitvaart vorm te laten geven naar uw wensen. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij adviseren over alle mogelijkheden en kosten. U kunt een uitvaartkist uitzoeken, bloemen en drukwerk uitkiezen of overleggen over de muziek die u graag wilt laten horen tijdens de uitvaart. ​​

U heeft hierover de regie, wij zullen u hierbij zoveel mogelijk ondersteunen en begeleiden.​​​​

Uw wensen vast laten leggen

​Het vastleggen van uw wensen in een uitvaartplan nemen wij erg serieus en steken hier graag tijd en energie in voor u. U ontvangt van ons een uitgebreid uitvaartplan. Dit kost u niets en verplicht u tot niets. Als u er voor kiest om Melati Uitvaartzorg de uitvaart uit dit uitvaartplan voor u te laten verzorgen, dan ontvangt u hierbij €100,00 korting op ons basistarief.

Ik wil hier graag meer over weten
Call Now Button